Nepál

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Nepál

Eladó ingatlan Nepálban

Nepál egy Dél-Ázsia demokratikus köztársasága, amelynek fővárosa Katmandu. Északon Kínával és délen Indiával határos, és tengerparttal nem rendelkező állam.

Nepál egy olyan hely, ahol soha nem számíthat arra, hogy ingatlan-fellendüléssel rendelkezik. Azonban Nepálban a tavaly épült új ingatlanok több mint 300% -kal növekedtek az előző évhez képest, és a földárak 300% -kal emelkedtek.

Nepál nem feltétlenül a következő nyilvánvaló ingatlan-hotspot, de az India és Kína közötti hegyvidéki országban kis ingatlan-fellendülés tapasztalható, míg a gazdag nepáli ingatlanbefektetők pénzükért biztonságos menedéket keresnek.

Bár a nyugtalanságok visszatarthatják a nepáli eladó ingatlan iránt érdeklődő külföldi befektetőket, Katmanduban ellentétes hatású, mivel az instabil területeken élők a fővárosba költöznek és Nepálban eladásra szánt ingatlant vásárolnak, valamint az olyan gazdag befektetők, akik pénzt akarnak fektetni az ingatlanpiacon.

A föld értékes árucikké vált, elsősorban a maoista és a hadsereg közötti évtizedes polgárháború miatt, miközben az emberek zsúfolták a főváros relatív biztonságát.

A beáramlás a föld értékeit a városba tolta. Az új felhőkarcolókra és apartmankomplexumokra vonatkozó javaslatok száma tovább növekszik.

A tervezési minisztérium szerint jelenleg több mint 250 felhőkarcoló épül a fővárosban. Katmanduban azonban sok apartman üres, mert a tulajdonosok nem találnak érdekelt bérlőket Nepálban eladó ingatlanok vásárlásában.

  •  
    Nepálba költözik. Külföldön élő és Nepálban él

        "Az anya és az anyaország többet ér, mint a mennyország". Ez a kifejezés reprezentálja a legjobban a világ egyik leghíresebb nemzetét, amelyek az ázsiai kontinenshez tartoznak. A Gangesz síkság és a Himalája hegység átkelésével, mindenekelőtt a világ legszebb tájainak örökségével Nepál les ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 2861

Eladás Villa, Nepál, Kathmandu, Kathmandu, villas center

52,395,840.00HUF
Eladás
Villa

200 m²
Ház-villa eladó Kathmandu, a központban nagyon szép és teljes 3 szobás.
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB